Ogłoszenie

MĘDRZEC POTRAFI UCZYĆ SIĘ NAWET OD GŁUPCA. GŁUPIEC NIE UCZY SIĘ NIGDY


"Zapalcie swoje świece dobra i mądrości i zarażajcie innych tym, co jest najważniejsze."
Krzysztof K.

#1 2014-04-08 10:50:37

Łosiu
Moderator
Zarejestrowany: 2011-09-22
Posty: 3670

Spokojnie to tylko Awaria

I cóż od ok. 1 miesiąca znikło mi z pulpitu wszystko.
Została tylko tapeta- nieaktywna.

Jakoś sobie z tym radzę. Lubię swój pulpit.

Doraźnie wchodzę przez menagera zadań.
Uruchamiam przeglądarkę z poziomu nowe zadanie i śmigam, ale na dłuższą mete musze coś postanowić.

Dziś utworzyłem nowego uzytkownika i z jego poziomu dokonałem przywracania systemu do okresu z przed awarii. Jeszcze nie wiem co bedzię jak odpalę - zrestaruję Dranja.


img/smilies/wink

....

Offline

 

#2 2014-04-08 11:18:17

mordotymoja
Moderator
Zarejestrowany: 2013-06-01
Posty: 2970

Re: Spokojnie to tylko Awaria

Też tak kiedyś miałem,że niczego nie miałem http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041 .Kurcze,nie pamiętam za którą wajchę pociągnąłem,naprawiło siem img/smilies/hmm...a może to ten solidny kop w pudło ... wot technika img/smilies/223 .

Offline

 

#3 2014-04-08 18:30:20

victoria
adminka
Zarejestrowany: 2010-02-17
Posty: 14862

Re: Spokojnie to tylko Awaria

Łosiu ja czekam na dalszą relację... pomyślnych wiatrów http://macg.net/emoticons/laughing2


... Piękno człowieka tkwi w jego oczach ....

Offline

 

#4 2014-04-08 18:47:13

Ja?!
Moderator
Skąd: małopolska
Zarejestrowany: 2010-05-23
Posty: 8321

Re: Spokojnie to tylko Awaria

http://www.download.net.pl/1771375/adva … aller-pro/
pewnie wiele razy coś odinstalowywałeś z kompa, ale za każdym razem coś zostawało i zaśmiecało kompa. Po roku te śmieci mogą spowodować zawał kompa. Ten program chroni przed tymi sytuacjami ale tylko wtedy gdy go używasz do deinstalacji programów. Czyści też rejestr z gówna.

Offline

 

#5 2014-04-18 11:18:24

Łosiu
Moderator
Zarejestrowany: 2011-09-22
Posty: 3670

Re: Spokojnie to tylko Awaria

wyczerpłem mozliwości .....

1.odpalam
2. wchodze przez GRUBa od lat- to nie to
3. i pusto
4. Odpalam trzech króli
5 w menadżerku załączm nowe zadanie
6. wchdzę na pulpet w oknie roztwiernij czyli otwórz
7. znajdywuje przeglondarki I-kone
8 wklikowuję przeglądarkę
9. i jestem w necie

Jakie to proste!

Łosiu menager


img/smilies/wink

....

Offline

 

#6 2015-03-10 15:06:27

Łosiu
Moderator
Zarejestrowany: 2011-09-22
Posty: 3670

Re: Spokojnie to tylko Awaria

uciekło mi ,,ź" i zamiast ,,ź'' otwierał się program dla widzących inaczej....

ach czego nie robiłem, i nic...

Minęły 2 tyg. i poszedłem porozum wiadomo, do głowy.
Odinstalowałem ostatnio instalowane programy unistalerem IObit. To był YAC- czysci wysmienicie ale skradł mi   ,,ź"  i spotkała go kara.
Przy okazji polecam go uzywać ale z ostrożnością tzn roztropnie.

Łosiu yac

Ostatnio edytowany przez Łosiu (2015-03-10 15:08:06)


img/smilies/wink

....

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo