MĘDRZEC POTRAFI UCZYĆ SIĘ NAWET OD GŁUPCA. GŁUPIEC NIE UCZY SIĘ NIGDY
"Zapalcie swoje świece dobra i mądrości i zarażajcie innych tym, co jest najważniejsze."
Krzysztof K.
Witam!
Zapraszam do mojej Listy Najzarąbistrzych Filmów Nassanaela!!!!
Rozpisujcie się! Jeśli jakiegoś filmu nie znosicie - też się rozpisujcie!
Zapraszam ja - Nassanael Mroczny!
Głosuję na Beowulfa
Ja na Piratów!
Beowulf jest wywalisty i ciekawie zrobiony!
Piraci, ale chyba wyłącznie ze względu na Johnny'ego, bo ogólnie całość jakoś specjalnie nie powala
Mój głos padł na Testosteron - ze łzami w oczach wychodziłam z kina
"-Nie jesteś moim ojcem!
-Jak to nie jestem?
-Nie jesteś! Zwalniam Cie!"
No ja go mogę oglądać i oglądać!!!! Genialne teksty są!
Również Testosteron
A czy From Hell - Z Piekła Rodem to jest ta komedia o tym jak syn sztana (pierdołowaty) ma ratować piekło i schodzi na ziemię po świerze duszyczki?
Sailor chyba nie oddałaś głosu...buuuu...
Ja też wybieram Testosteron- oglądałam chyba 3 razy i zawsze bawił mnie tak samo. To masakra jakaś jest
Nassanael Rhamzess napisał(a):
Sailor chyba nie oddałaś głosu...buuuu...
Poprawiłam się
Coś dzisiaj niedomagam ;P
Jatagan napisał(a):
Również Testosteron
A czy From Hell - Z Piekła Rodem to jest ta komedia o tym jak syn sztana (pierdołowaty) ma ratować piekło i schodzi na ziemię po świerze duszyczki?
From Hell to nie to ;-D
To film o Kubie Rozpruwaczu z Johnnym Deppem w roli komisarza policji, detektywa, który pali opium, zażywa laudanum i amsynt, ma wizje jak zabójca morduje i docieka zagadki. Dużo wątków i mroczny klimat. XIXwiek, Londyn. I mroczne zagadki.
Świetna rola Deppa.
Polecam ale bez dzieci :-D
Wszystkie mi sie podobaja ,ale jeżeli wybierac to :Udręczeni -znakomity horror ,bez 2 zdań
No nie ,no jeszcze ''Wrogowie publiczni ''
Nie ,no na wszystkie bym głosowała...
Ostatnio edytowany przez Dorcik (2010-03-28 22:57:27)
ojejku - dzięki - mamy wiele wspólnego...fajnie jest to odkryć...że, ma się coś wspólnego z kimś mimo różnicy wieku, odległości...mimo przeszkód i, że właśnie można się połączyć tą wspólna rzeczą...juhuu!
Las Vegas Parano
Oh yeah - Grzegorz - nie posądzałem Cię, że jesteś tak zarąbisty, że lubisz Las Vegas Parano!!!!!! Przybij pionę Brachu - ten film to mistrzostwo i jazda jakich mało!!!!!
Oh yeah - Grzegorz - nie posądzałem Cię, że jesteś tak zarąbisty, że lubisz Las Vegas Parano!!!!!! Przybij pionę Brachu - ten film to mistrzostwo i jazda jakich mało!!!!!
Nie mam pojęcia skąd Twoje zdumienie .
Piona.
Grzegorz napisał(a):
Nie mam pojęcia skąd Twoje zdumienie .
Piona.
Po prostu nie znałem Cię od tej strony, a mało ludzi docenia ten mistrzowski film...
Liwia napisał(a):
Piraci z Karaibów na każdy dzień
Ja piratów kocham za mocno - miłością szaleńca i fanatyka....nie mogę ich oglądać za często bo mi odwala...
Piraci, bo..Johnny Depp :slonko: Wiem, płytkie, ale jestem fanką od jakichś 7 lat :slonko:
To wcale nie płytkie - Depp to mistrz.....
Owszem, jest w stanie zagrać wszystko, bardzo się wczuwa w swoje role, podchodzi do tego bardzo profesjonalnie, przygotowuje się do ról jak mało kto pewnie. Przy czym jako kobita mogę też zachwycić się jego atrakcyjnością, co robię nieustająco
Wiem o tym, że jest pełno laseczek, które to tylko buziaki do Niego ślą nie mając pojęcia o jego talencie i sensie granych przez jego ról. Ale wiem, że Ty do takich półgłówek nie należysz lufestre. Depp to profesjonalista, to mistrz i artysta w swoim fachu, wczuwa się w swoje role i angażuje maksymalnie, poza tym wybiera swoje role starannie - nie gra w byle czym co jestem w stanie udowodnić. Jest inteligentnym i wrażliwym a także wszechstronnie utalentowanym i wielo - horyzonotowym człowiekiem. Nie jest możliwym powtórzyć jego grę aktorską, oryginalną ,mającą to coś w sobie...To moim skromnym zdaniem najlepszy aktor z tych, których znam, na świecie.
lufestre napisał(a):
Piraci, bo..Johnny Depp :slonko: Wiem, płytkie, ale jestem fanką od jakichś 7 lat :slonko:
Jakie płytkie jak to na pełnym morzu się dzieje Z reszta pierwsza część jest rewelacyjna