MĘDRZEC POTRAFI UCZYĆ SIĘ NAWET OD GŁUPCA. GŁUPIEC NIE UCZY SIĘ NIGDY
"Zapalcie swoje świece dobra i mądrości i zarażajcie innych tym, co jest najważniejsze."
Krzysztof K.
Druga i trzecia też nie ustępuje!
Haha, niektóre z tego jeszcze musimy obejrzeć razem, prawda Nass? Ale jak na razie ''From Hell''. Zdecydowanie najwięcej rozkmin...nie wiem, czy to była atmosfera mojej ostatniej nocy w Toruniu, ale na pewno ten film ma w sobie coś niepokojącego.
z tych wyżej wymienionych to Piraci wymiatają, natomiast Silent Hill to jakaś tragedia ;o miało być strasznie, a to było takie porąbane, a do tego nie za bardzo zaczaiłam koniec...
Jedynie Avatar moim zdaniem jest godny uwagi.
Piratów nie strawię za nic. Chyba dlatego, że nie cierpię Deppa.
Zdecydowanie Piraci
Piraci rządzą !!!!!
Widzę, żę jednak Sparrow rozwala system haha.
Las Vegas Parano
OO!!!! Abesnai w tym momencie zostałeś moim Bogiem...
Więc proszę Nass obejrzyj jeden z moich ulubionych : http://www.filmweb.pl/film/Bogowie+musz … 1980-31299
Znam i też go strasznie lubię! Ej my mamy podobne gusta - miło nie? powinniśmy razem się napić i obejrzeć film!
Pewnie że miło Nass
Ostatnio edytowany przez Abesnai (2010-12-08 20:53:56)
Brother...
Pewnie że Udręczeni Kyle Gallner - lubie jego grę. A sam horror przewyższył wszystkie inne fabułą i przesłaniem. No dobra, są inne perełki ale ten jest najlepszy.
Piraci też są OK ale to tylko ze względu na Deppa. Depp jest mistrzem i to się nigdy nie zmieni. Jak stary, dobry Marlon Brando.
Silent Hill głównie za końcówkę
Wybieram piratów. Prosta przyczyna - połowy filmów z Twojej listy nie widziałam, a z tych co znam Piraci z Karaibów są moim zdaniem najlepsi. Na drugim miejscu Matrix.
Z wymienionych na początku filmów chyba Silent Hill mi sie podobał najbardziej.
A z tych - Parnassus, Alicja w Krainie Czarów, Spartakus: Blood and Sand, Spartakus: Gods of The Arena, Valhalla, Arizona Dream, Siedem Dusz.
Dla mnie wybór jest prosty - "Matrix"
Oprócz "Piratów..." wszystkie filmy mi się podobały, ale "Matrix" je zgniata :-))