Ja zawsze stosowałam płyny do kąpieli, ale od kiedy dowiedziałam się, że te płyny nie służą mojemu zdrowiu intymnemu, myję się w czystej wodzie. I jedyne co używam do płyn do higieny intymnej/mydło do mycia ciała/bądź jakiś żel pod prysznic (Happy Time od Nivea <3). Kosmetyki od Ziaji wysuszają moją skórę, a ta i tak jest przesuszona. Twarz to już w ogóle. Chociarz kosmetyki z serii koziego mleka bosko pachną. (Dostałam w prezencie taki i byłam zmuszona oddać mamie).
olać takie błendy, za duórzo śe pszeimujerz
jeszcze troche i bydzie nowy fetyszytyzm, ludziska będą sie podniecać nie człowiekiem ale kosmetykiem znanej marki a po sex pójdą do hipermarketu sie nawąchać żeli intymnych
jak sraczka do mycia włosów.
Grunt to trzymać odpowiednie ph
skład żelu intymnego: Petrolatum, Eucerinum, Lanolin, Cera Microcristalina, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Nikotine Acid Benzyl Ester, Fenoksyetanol (and) Metyloparaben (and) Etyloparaben (and) Butyloparaben (and) Propyloparaben (and) Izobutyloparaben, Lavender Oil, Tinctura Capsici, Isopropyl Myristate.
a potem baby sie dziwią że orgazmów nie mają.
haha
więc to moja wina że baby orgazmów nie mają ?
musze to przemyśleć hmm ide spać, może którejś zrobie orgazm we śnie
Ja jestem uczuleniowcem używam do kąpieli Atoperal to profesjonalna linia kosmetyków do pielęgnacji skóry atopowej, suchej i wrażliwej. Kosmetyki należące do tej linii wzmacniają naturalną barierę ochronną skóry, nawilżają, koją, a także posiadają działanie przeciwzapalne i antyoksydacyjne. :-)
A_grestowa napisał(a):
Ja jestem uczuleniowcem używam do kąpieli Atoperal to profesjonalna linia kosmetyków do pielęgnacji skóry atopowej, suchej i wrażliwej. Kosmetyki należące do tej linii wzmacniają naturalną barierę ochronną skóry, nawilżają, koją, a także posiadają działanie przeciwzapalne i antyoksydacyjne. :-)
fajnie że ci pasi atoperal, dla mnie nadal w tym szajsie za dużo chemii. patrz link
http://www.srokao.pl/2012/10/analiza-ka … ienty.html