MĘDRZEC POTRAFI UCZYĆ SIĘ NAWET OD GŁUPCA. GŁUPIEC NIE UCZY SIĘ NIGDY
"Zapalcie swoje świece dobra i mądrości i zarażajcie innych tym, co jest najważniejsze."
Krzysztof K.
Cześć,
Czy ktoś z Was posiada doświadczenie związane z uzyskaniem dotacji na firmę, która jest dopiero zakładana? Jak pozyskać dotacje z Unii Europejskiej? Czy jest to opłacalne? Jeszcze jedno najważniejsze pytanie: Czy łatwo jest jest otrzymać? W wyszukiwarce znalazłam że są firmy, które się zajmują pozyskiwaniem dla kogoś, ale nie jestem do tego przekonany.
Ja zgłosiłam się do firmy, która zajmuje się dotacjami profesjonalnie Export Group, poczytałam w internecie i szczególnie zainteresowało mnie wzór na konkurencję 1.4. Zobaczymy jak moja współpraca z firmą się potoczy, na razie jestem zadowolona, wszystko dokładnie mi wyjaśniono, darmowe konsultacje, nie widać żadnego podstępu ze strony firmy. Widać, że dla nich liczy się dobro klienta.
Równie siedzę w temacie dotacji po uszy już od dłuższego czasu się zastanawiam co i jak. Mam pytanie do poprzedniczki czy odbyłaś może jakieś wstępne konsultacje? Jeśli tak to proszę opowiedz jak Twoje wrażenia, bo ja też mam zamiar zlecić to dotacje-exportgroup, bo słyszałam o nich wiele dobrego. Proszę o odpowiedź.
Ciii. Obserwujmy z ukrycia jak ewoluuje marketing internetowy. Można pomylić z prawdziwością.
He he. Normalnie mutacyjna ewolucja