A ja kupilam dzisiaj w ciucholandzie nowiutenkie dzinsy 'od Georga' ( nie przywiazuję wagi do firm, ale tą akurat lubię ) za jedyne ...10 zeta ..
wooow
No i poznałam malego ( ok. 5-miesiecznego ) cudnego, bialo - czarnego kocurka , z zielonymi oczami, przytulińskiego, ktory zabladzil dzisiaj na moje podwórko ... moje kotki juz wyrosly, waża po 6 kg, i dawno nie miałam na rekach nic tak delikatnego ...
Jutro rozwieszam ogłoszenia o zgubie, trzymajcie proszę kciuki, by kotek znalazl dobry domek ....
Wooow
Sara, cudowne znalezisko! :slonko: Ja gdybym znalazła takie maleństwo, to chyba nie miałabym tak twardego serca, żeby je oddać, chociaż posiadanie piątego kota byłoby chyba lekkim przegięciem...
Podziwiam was dziewczyny. W moim domu kotów nigdy nie było, a odkąd siorka poroniła (toksoplazmoza) to napewno nigdy nie będzie. amen
Ja kocham zwierzęta i uważam, że wprowadzają wspaniałą atmosferę ciepła do domu Ale rozumiem Jatagan, że u Ciebie to siła wyższa.
Wracając do pozytywnych rzeczy - wyspałam się dzisiaj, miałam ciekawy dzień na uczelni, mam dziś dobry humor i będę się teraz zajmować czystym relaksem
wyspałam się i nie boli mnie głowa
a cały tydzień mi makówka nawalała
Rozmawiałam przez tel z A. Ale ma głos ochhh...
Bujaczek napisał(a):
Rozmawiałam przez tel z A. Ale ma głos ochhh...
A któż to ten A.?
A ja mam nowe odcinki Chirurgów i wreszcie nareszcie będę na bieżąco :banan: (zabierzcie ode mnie tego emota...)
Sailor napisał(a):
A ja mam nowe odcinki Chirurgów i wreszcie nareszcie będę na bieżąco
No właśnie- mój przymus milczenia już mnie męczył ;P
Bujaczku, spowiadaj nam się tu szybko! ;D
Ja mam znów pod opieką mojego czworonożnego tofciańca
Mój przymus też mnie męczył, ale jakoś tak nie miałam weny. I zdaję sobie doskonale sprawę z tego, iż to bluźnierstwo w czystej postaci
aka napisał(a):
Ja mam znów pod opieką mojego czworonożnego tofciańca
Ciocia Sailor tradycyjnie przesyła buziaka dla Paziutka
Podrap Pazia za uszkami odemnie...
A. to Arek... Znamy się prawie rok Może coś z tego będzie
Dziewczyny musimy założyć swój temat bo będziemy za mocno offtopowac
A mi się udało dzisiaj opracować kilka pytań do egzaminu :slonko:
Sailor napisał(a):
Mój przymus też mnie męczył, ale jakoś tak nie miałam weny. I zdaję sobie doskonale sprawę z tego, iż to bluźnierstwo w czystej postaci
Krystalicznej wręcz ;P Paziutek wycałowany i pogłaskany
A. to Arek... Znamy się prawie rok
Może coś z tego będzie
No, no, no- czekamy na szczegółowe relacje ;D
Z tym tematem to nie jest zły pomysł bo jak chcę sobie popaplać (np. o tym, że zakochałam się w pewnym lekarzu z Ostrego dyżuru ;P) to nawet nie wiem gdzie z tym iść
Dzisiejsza pozytywna rzecz- własnoręcznie zrobione pancakes z syropem klonowym
Ostatnio edytowany przez aka (2010-03-12 18:10:59)
To która zakłada? No ja też co nieco mam do powiedzenia
Również jestem chętna na relację (Arek to bardzo faaajne imię )
Załóż taki wątek wg własnej inwencji i znów będziemy pielęgnować swoje dziwne stany umysłowe
PR jest sexy!
Amen
Musiałam to wykrzyczeć
Czyli, jeśli dobrze myślę---> gratulacje!
Ciągnie mnie do wiadomego serialu, ale za nic nie mam czasu. Jestem na 14. odc., a dzisiaj w domu "mała Apokalipsa"- sprzątanie, gotowanie i dzieci robiące jakiś projekt (przydałaby mi się tu emota waląca głową w mur;)
Dzięki! :*
Właśnie zobaczyłam, że mam do obejrzenia dwa zaległe odcinki GA i jeden H. i chyba właśnie od tego zacznę. No i muszę też łogarnąć chałupę po gościu, który właśnie wyjechał.
Mój pokój został zaanektowany i dlatego też było mnie tak mało na forum
sprzątanie, gotowanie i dzieci robiące jakiś projekt
Przesyłam telepatyczne wsparcie ;D Dasz radę!
Ostatnio edytowany przez aka (2010-03-13 10:20:57)
Ten projekt to była makieta domu Robiłam szafki, kuchenki, telewizory z pudełek i obklejałam je bibułą i maziałam farbkami (choć moim zamierzeniem było trzymać się od tego, jak najdalej). Zostało sporo rzeczy do dokończenia i to coś zostało u nas, więc czeka mnie dopracowywanie tego z bratem
To miło, że miałaś gościa Ja w przyszły weekend jadę do dziadków
Tylko gdzie założyć temat?
Bulu błubłubłubłubłbu